ZOEKEN

Tijdens de Kaderdag van 20 januari 2024 hebben verschillende sprekers een presentatie gegeven. Bekijk de presentaties hier nog eens. Zo kun je ze ook delen met je collega trainer of bestuurder. Mocht je vragen hebben of in contact willen komen met een van de sprekers, dan kun je ons altijd mailen via info@kempeninbeweging.nl. Wij brengen je dan in contact met de spreker. 

Pablo Botermans, Sportpsycholoog topsporters. Hoe motiveer je en bereid je sporters mentaal voor op het leveren van topprestaties? Hoe ga je om met prestatiedruk en verwachtingen?

Bekijk hier de presentatie van Pablo Botermans.

Evelyn van der Haar, namens NOC*NSF. Workshop Vrijwilligersproblematiek. Ontdek hoe je invloed hebt op het vinden en binden van voldoende vrijwilligers die plezier hebben in wat ze doen.

Bekijk hier de presentatie van Evelyn van der Haar.

Rob Michiels, Docent Lichamelijke opvoeding, Atletiektrainer en eigenaar Moevers. Help ik word gevraagd als trainer?! De didactische basisvaardigheden inclusief tips en tricks voor beginnende trainers/begeleiders. 

Bekijk hier de presentatie van Rob Michiels.

Rob Slegers, Adviseur en bestuurslid Kempen in beweging. Efficiënt vergaderen. Benut je tijd optimaal.

Bekijk hier de presentatie van Rob Slegers.

Harm Köhne, Fysiotherapie Bladel. Blessurepreventie. 

Bekijk hier de presentatie van Harm Köhne.

Tim Koning, eigenaar YAAP – sport- en prestatiepsychologen. Hoe help ik mijn sporters presteren met plezier. Door de hyperfocus op resultaten leert een kind dat je een plek verdient, zolang je presteert. Terwijl plezier het fundament is voor prestaties.

Bekijk hier de presentatie van Tim Koning.

Ronald van Kouteren, Coördinator sport & preventie Kempen in beweging. Introductie op de meer dan 350 ondersteuningsvormen voor sport- en beweegaanbieders die beschikbaar zijn via het serviceloket.

Bekijk hier de presentatie van Ronald van Kouteren.

Myrna Tenbult, Uniek Sporten coach, Wat is er nodig om te kunnen sporten met een beperking. Wat kun jij hierin betekenen?

Bekijk hier de presentatie van Myrna Tenbult.

Irene Walk, Namens NOC*NSF. Workshop Gezonde sportomgeving. Hoe ga je concreet om met het ontwikkelen van beleid rondom roken, alcohol, eten en drinken?

Bekijk hier de presentatie van Irene Walk.